GT Modelbouw, Winterswijk

Beste modelliefhebber, leuk dat je onze website bezoekt!

Per 1 januari 2020 is de winkel gesloten / opgeheven.

Zoals hieronder te lezen is onze winkel ontstaan uit onze passie. Echter ... na ruim 15 jaar met heel veel plezier onze winkel GT Modelbouw te hebben gehad, wordt het voor ons tijd voor een nieuwe uitdaging.

Ook omdat Gerrit deze zomer de (vroeger) pensioengerechtigde leeftijd van 65 heeft bereikt, vinden wij het nu een geschikt moment om uit te kijken naar een bezigheid waarin hij in de toekomst zijn tijd kan steken. Het zal vast wel iets met wielen en snelheid te maken hebben. ;-)

De OPHEFFINGSUITVERKOOP is reeds gestart! Kom gauw nog even binnen. Er zit vast nog wel wat leuks voor jullie bij. Op = Op!

Natuurlijk betreuren wij het wel dat GT Modelbouw uit het straatbeeld van Winterswijk verdwijnt en vinden het spijtig voor onze klanten en collega winkeliers.

Wij bedanken dan ook onze klanten voor het vertrouwen in ons en onze winkel en kijken met een goed gevoel terug op de gezellige tijd die we samen hebben gehad.

Bedankt voor de klandizie en wellicht zien we elkaar elders nog eens.

Gerrit en Karin te Hennepe

 

Wij - Karin en Gerrit te Hennepe - zijn met GT Modelbouw begonnen vanuit de passie van Gerrit, die al jarenlang modelauto's bouwt en verzamelt. Daarom vinden we het ook zo leuk om ons enthousiasme over te brengen op onze klanten, zoals de regelmatige bezoeker van onze winkel al lang weet. Maar ook nieuwe bezoekers vertellen we graag over de nieuwste modellen van al die verschillende fabrikanten.


Overigens is niet alleen de liefhebber van miniaturen van auto's bij ons aan het goede adres. Ook de modellenverzamelaar van vrachtwagens, tractoren en motoren kan bij ons zijn hart ophalen. In de etalage is daarvan overigens altijd een mooie selectie te zien, die we regelmatig wisselen. Vaak kiezen we daarbij een kleur als thema, wat er echt heel speciaal uit ziet.

Waar je voorkeur ook ligt, over bijna alle modellen in de winkel weten we wel iets te vertellen. En dat is dan ook precies de reden dat je hier géén webshop zult aantreffen. Wij hechten namelijk erg veel waarde aan het persoonlijke contact en advies dat in onze ogen GT Modelbouw zo bijzonder maakt. Tevens kiezen wij voor service en beleving van de fysieke winkel. En wat we zo horen is een bezoekje aan onze winkel een échte beleving. Loop daarom gerust eens vrijblijvend bij ons binnen.

Je bent van harte welkom!                                                                                          Volg ons bv ook via Facebook